Maidon jäähdytys ja lämmöntalteenotto

Milk cooling & storage cooling tank and control unit

Maidon nopea ja tehokas jäähdytys on olennaista maidon hyvän laadun kannalta. Maidon lämpötila lypsettäessä on noin 35 °C. Tuore, lämmin maito on jäähdytettävä nopeasti. Maidolla on luonnollinen bakteerien vastustuskyky lypsyn jälkeen, mutta vain nopea jäähdytys 4–6 °C:n varastointilämpötilaan estää tai minimoi mikro-organismien kasvun.

Koska me DeLavalilla ymmärrämme tehokkaan jäähdytyksen merkityksen korkealaatuisen maidon tuottamisessa, tarjoamme maailman monipuolisimman valikoiman tiloille tarkoitettuja maidon jäähdytysjärjestelmiä. Jäähdytyksessä vapautuva energia on myös mahdollista hyödyntää.

Pikalinkit jäähdytyslaitteisiin, klikkaa...

DXCE-umpisäiliöt
DXCR-umpisäiliöt
Lämmön talteenotto
Jäähdytys VMS-robottilypsyssä

At DeLaval we use cookies to make your website experience better. You can change your web browser settings if you do not allow cookies or do not want cookies to be saved. Read more about how DeLaval handles cookies. I have read and accepted the information on how DeLaval handles cookies.