Jäähdytys

Tehokas jäähdytys-kirjanen on kirjoitettu, jotta voit tutustua perusteellisemmin maidon jäähdytysprosessiinja siihen vaikuttaviin tekijöihin. DeLavalin tuotekehityksen lähtökohtana ovat tässä esitetyt fysiologiset, biologiset ja käyttäytymisen tasot.

Filosofiamme on toimia sopusoinnussa biologian, ympäristön ja elämän luonnollisten prosessien kanssa tavoitteenamme maidon, luonnon täydellisimmän ravinnon, optimaalinen kerääminen ja kylmäsäilytys.

Haluaisimme erityisesti kiittää seuraavia henkilöitä kaikesta heidän antamastaan avusta
(aakkosjärjestyksessä):

Mr S. Y. Jansen Friesland Dairy Foods Johtaja, raaka-aineiden kuljetus 

Mr A. P. M. Rombouts Campina Melk Unie, Yhtymä-, kuljetus- ja laatupäällikkö 

Mr P. Schriemer, Viro Food Energiainsinööri 

Mr G. Wever, Wewer Architects Insinööri

Tehokas jäähdytys - englanninkielinen

Efficient cooling

Klikkaa kuvaa selataksesi


Haluatko lisätietoa maailmalta?

Tutustu milkproduction.com-sivustoon,

www.milkproduction.com
Sponsored by DeLaval!

At DeLaval we use cookies to make your website experience better. You can change your web browser settings if you do not allow cookies or do not want cookies to be saved. Read more about how DeLaval handles cookies. I have read and accepted the information on how DeLaval handles cookies.